Escola de música a Igualada

Aprendre música en una escola a Igualada per a totes les edats.

Benvinguts a RedMusik a Igualada! On la música pren vida!

Hola a tots! Avui estem aquí per presentar-vos RedMusik, una escola de música apassionada per l'art de crear melodies, ritmes i harmonies. A RedMusik, estem compromesos a fomentar l'amor i l'apreciació per la música en persones de totes les edats i nivells d'habilitat. Permeteu-nos portar-vos en un emocionant viatge pel món de la música.

A RedMusik, ens esforcem per proporcionar una experiència musical enriquidora i transformadora. La nostra missió és oferir als nostres alumnes un ambient acollidor i estimulant, on puguin explorar la seva creativitat, desenvolupar el seu talent i assolir el seu màxim potencial musical. Creiem que la música és un llenguatge universal que uneix les persones i enriqueix les seves vides.

Creiem en la importància d'aprendre a tocar un instrument. Oferim una àmplia varietat de classes d'instruments per satisfer els interessos i passions individuals dels nostres alumnes. Sigui què sigui que estigueu interessat en el piano, la guitarra, la bateria, el violí, el saxofon, la flauta o qualsevol altre instrument, els nostres professors altament qualificats us guiaran en el vostre viatge musical.

No hi ha límits d'edat quan es tracta de música. Oferim classes per a totes les edats, des de nens petits fins a adults. El nostre enfocament pedagògic s'adapta a les necessitats específiques de cada grup d'edat, oferint un pla d'estudis apropiat i motivador. Mai és massa tard per començar a explorar la vostra passió musical!

Ens enorgulleix tenir un equip de professors altament qualificats i apassionats per l'ensenyament de la música. Els nostres professors combinen el seu coneixement expert amb una pedagogia innovadora per oferir classes dinàmiques i motivadores. Estan compromesos a guiar els alumnes en el seu viatge musical, ajudant-los a desenvolupar les seves habilitats tècniques, teòriques i artístiques.

Creiem en la importància de mostrar els talents dels nostres alumnes al món. Organitzem regularment presentacions i esdeveniments on els nostres alumnes tenen l'oportunitat de mostrar el que han après en un entorn d'actuació en directe. Aquestes experiències no només ajuden a construir confiança i habilitats escèniques, sinó que també fomenten la camaraderia i el suport entre els nostres alumnes.

Emplena el document de Prematrícula i envia’l a redmusikonlinegmail.com o mitjançant el FORMULARI ONLINE


Música a Igualada

Estem a Igualada per apropar la música a totes les edats. Aprèn, perfecciona i aconsegueix donar música a la teva vida.

RED MUSIK

  Carrer de Santa Caterina 21,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 19 81

NOTICIES

HORARI

Dilluns: de 10h a 13.30h i de 17.00 a 20.30
Dimarts: de 10h a 13.30h i de 17h a 20.30h
Dimecres: de 10h a 13.30h i de 17h a 20.30h
Dijous: de 10h a 13.30h i de 17h a 20.30h
Divendres: de 10h a 13.30h i de 17h a 20.30h
Dissabtes: de 10h a 13.30h i de 17h a 20:00h

Segueix-nos a les xarxes socials!